În perioada 15-19 mai 2023 în cadrul Colegiului Tehnic ,, C.D.Nenitescu” , Braila se vor derula activități diverse dedicate Zilelor Scolii!

Acest eveniment este o tradiție ce se derulează în cadrul scolii de peste 15 ani!

Evenimentul va debuta luni cu o activitate dedicata viitorilor absolvenți: ,, Liceenii de azi, antreprenorii de maine” si va continua marți cu Simpozionul ,, Noi și Pământul pentru o viață mai buna”, Concursul de pictura și PPT,, Sfinții Împărați Cinstantin și Elena” , lansarea numerelor 25 și 26 a revistei de Științe dar și cu o activitate în cadrul proiectului EPAS, scoala noastră fiind din 2021-Scoala Ambasador a Parlamentului European!

Miercuri se vor derula activitățile concursului devenit tradiție a scolii, ,, Măiestrie și arta în gastronomie ” iar joi va avea loc îndrăgitul,, Bal mascat ” !

Vom încheia evenimentul vineri , sub deviza ,, Intre prezent si trecut se naște viitorul” cu emoționanta activitate ,,ZIUA ABSOLVENTULUI”și întâlnirea de suflet a colectivului cu fosti elevi , profesori , personal auxiliar si nedidactic care au făcut parte, la un moment dat, din familia Nenitescu!

Toată saptamana va avea loc evenimentul Ziua Porților deschise , astfel îi vom astepta cu bucurie pe viitorii noștri elevi și nu numai, sa ne viziteze!